"Je hoeft niet altijd waterdicht te zijn.."

© Copyright Annelotte Vos 2024

Een holistische visie

Voedingsadvies

Ik geloof dat welzijn een holistische reis is, waarbij niet alleen de geest en ziel aandacht krijgen, maar ook het lichaam. Daarom heb ik een speciaal onderdeel van mijn praktijk gewijd aan voedingsadvies, omdat ik er sterk van overtuigd ben dat wat we eten een diepgaande invloed heeft op ons algehele welzijn, zeker voor mensen met een hooggevoelige natuur.

In mijn consultaties ga ik in op de unieke voedingsbehoeften van iedere cliënt. We kijken samen naar eetgewoonten, voorkeuren en eventuele voedselintoleranties of -gevoeligheden. Het doel is om een evenwichtig, voedzaam en haalbaar eetplan te ontwikkelen dat energie geeft, het lichaam voedt en de geest kalmeert.

Mindful eten

Voedingsadvies

Ik moedig het eten van hele, onbewerkte voedingsmiddelen aan, rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten, die helpen het lichaam te voeden en te beschermen. Speciale aandacht gaat uit naar voedingsmiddelen die de stemming kunnen verbeteren en stress kunnen verlagen, wat vooral belangrijk is voor hooggevoelige personen.

Daarnaast bespreek ik ook het belang van mindful eten – het proces van bewust eten met aandacht en zonder oordeel. Dit helpt bij het bevorderen van een gezonde relatie met voedsel en het lichaam, wat essentieel is voor een holistische gezondheid.

Mijn voedingsadvies is meer dan alleen het aanbevelen van wat je wel of niet zou moeten eten. Het is een integratief proces, ontworpen om je te ondersteunen in je reis naar een gebalanceerd, gezond en voldaan leven. Als Annelotte Vos nodig ik je uit om samen te verkennen hoe voeding je kan helpen je beste zelf te zijn, zowel van binnen als van buiten.

"Laat voeding je medicijn zijn en medicijn je voeding." - Hippocrates

Meer weten?

Boek een voedingsadvies sessie!