Het is mijn missie om jou weer te laten geloven in jezelf.

¨YOU KNOW WHO YOU ARE. YOU KNOW YOUR TRUE COLORS. 
DON’T LET ANYONE PAINT YOU DIFFERENTLY¨

Reiki, een woord dat uit het Japans komt en “universele levensenergie” betekent, is een eeuwenoude methode van energetische genezing die is ontwikkeld door de Japanse spirituele leraar Mikao Usui. Het is gebaseerd op het idee dat er een onzichtbare levenskracht door ons heen stroomt, die ons lichaam, geest en ziel voedt en in balans houdt. Wanneer deze levensenergie verstoord of geblokkeerd raakt, kunnen we fysieke ziekte, emotionele stress of geestelijke onrust ervaren.

De werking van Reiki berust op het principe van het kanaliseren van universele levensenergie om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren en te ondersteunen.

Een Reiki sessie begint meestal met de ontvanger die comfortabel op een massagetafel ligt. Vervolgens stem ik mij af op de universele levensenergie en plaatst vervolgens mijn handen op verschillende posities op het lichaam van de ontvanger, beginnend bij het hoofd en eindigend bij de voeten. De energie stroomt door mijn handen en wordt doorgegeven aan de ontvanger, die vaak een gevoel van diepe ontspanning, warmte of tintelingen ervaart tijdens de sessie.

Naast het bevorderen van ontspanning en stressvermindering, kan Reiki ook helpen als aanvullende therapie bij verschillende gezondheidsproblemen, waaronder chronische pijn, angst, depressie, vermoeidheid en slaapstoornissen. Het kan ook helpen bij het versnellen van het genezingsproces na een blessure of operatie, en het versterken van het immuunsysteem door het bevorderen van een gezonde energiebalans in het lichaam.

Hoewel de werking van Reiki niet wetenschappelijk kan worden verklaard, zijn er talloze mensen over de hele wereld die baat hebben gehad bij deze eeuwenoude vorm van energetische genezing. Of het nu gaat om het verlichten van fysieke pijn, het kalmeren van de geest of het voeden van de ziel, Reiki biedt een holistische benadering van genezing die ons herinnert aan de diepe verbondenheid tussen lichaam, geest en universum.

Voorafgaande aan een reiki sessie vindt er eerst een telefonische kennismaking plaats.