Leuk dat je mijn website bezoekt, mijn naam is Annelotte Vos, wonend te Schiedam. Mijn passies zijn het (gezamelijk)maken van kunst, vertellen van verhalen, ontmoeten van mensen, wandelen, gezonde voeding, tuinieren, spiritualiteit, reizen en zelfontwikkeling.

​Ik heb een behoorlijke lijst van verschillende werkervaringen. Van modeontwerpster, kostuumontwerpster, print designer, eigenaar van sieraden merk SOTINE, mode docent en musea medewerkster.

​Sinds 2015 ben ik mij gaan verdiepen in hoogsensitiviteit omdat ik overspannen raakte o.a door het werk wat ik toen deed en daarnaast had ik ook veel zaken uit mijn verleden niet echt verwerkt. Ik ben opgegroeid in een gescheiden gezin en had veel verdriet en pijn weggestopt, was er soms zelfs voor op de vlucht. Uiteindelijk zorgt het leven er dan vanzelf wel voor dat je dat allemaal mag gaan aankijken en doorvoelen. Wat niet altijd altijd leuk is, maar wel zorgt voor heling en groei.

Op allerlei manieren ben ik op zoek gegaan naar hulp. Van reguliere ggz tot familie opstellingen, lichaamsgerichte therapie, uitwendige therapie, ademwerk, emdr, reiki, cacaoceremonies, rapé sessies, truffel ceremonies, meerdere leap sessies, you name it. Ook heb ik mijn dieet meerdere keren aangepast.

Sinds kind af aan had ik veel darmklachten en in 2012 kreeg ik de diagnose van PDS (prikkelbare darmsyndroom). Destijds was daar weinig over bekend. Na een hoop zelf uit te proberen ben ik in 2019 de opleiding van natuurvoedingskok bij de Gimsel gaan volgen. Ik wilde nu eens echt weten hoe het zat. Inmiddels heb ik minder last van mijn darmen en heb ik een hoop kennis opgedaan hoe voeding te gebruiken als geneesmiddel i.p.v. vulling.

“IN ORDER TO LOVE WHO YOU ARE YOU CANNOT HATE THE EXPERIENCES THAT SHAPED YOU”

Veel heb ik ondergaan om mijn donkere kanten aan te kijken en te voelen. Om minder last te hebben van lichamelijke pijnen en een te sterk aanwezige innerlijke criticus. Ik mocht en mag nog steeds leren om lief te zijn voor mezelf. En te ontdekken wat betekent dat voor mij, lief zijn voor mezelf. En dat is nog steeds een van mijn levenslessen om een meer compassievollere stem voor mezelf te ontwikkelen en anderen hierbij te ondersteunen.

Graag deel ik mijn verhaal en kennis hoe je van je sensitiviteit je kracht kunt maken, angst gedachten kunt verminderen en je algehele gezondheid kunt verbeteren.

Ik hoop jou te mogen inspireren, informeren en daardoor je reis naar heling en een liefdevolle connectie met jezelf te realiseren.

Clients