In 2020 ben ik begonnen met schrijven. Ik volgde toen een Master opleiding aan ArtEZ en woonde in een woongroep te Arnhem. Ik als hoogsensitief mens vond het moeilijk om met alle indrukken en perikelen van de woongroep en de opleiding om te gaan en ben het letterlijk van me af gaan schrijven. Voor mij is kunst dan ook een middel. Een middel om me te uiten, te ontspannen en indrukken te verwerken.

Toen kwam daar ook nog Corona bij, heimwee naar familie, onzekerheid van die tijd, verhuizen naar Schiedam, eenzaamheid, verveling etc. Al deze elementen heb ik verwerkt in deze bundel. Maar wees gerust er zitten ook luchtige en grappige gedichten in.

Hamsters en Tenen is te bestellen via deze link.Ik ben door verschillende kranten geïnterviewd en in radio programma´s verschenen. Waar ik wat mocht vertellen over mijn boekje en het proces daarvan.

Op deze foto ben ik te gast bij Schie TV, wat super leuk was. Mocht je een video willen zien van een interview zie dan deze video van Schiedam JW.

De vraag die ik steevast kreeg: ´Vanwaar de titel Hamsters en Tenen´?! Tsja omdat er gedichten in voor komen die over hamsters en tenen gaan.