Het is mijn missie om jou weer te laten geloven in jezelf


Kunst maken is een prachtig middel. Een middel om talenten te ontdekken en verdiepen, mensen met elkaar te verbinden, stress te verminderen en of gewoon het plezier te ervaren van creatief bezig zijn. Door nieuwe talenten te ontdekken versterk je ook nog eens je zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Hoe mooi is dat?!

“ER ZIJN VELE WEGEN NAAR HET ROME VAN BEWUSTZIJNSONTWIKKELING EN VERDIEPING, MAAR KUNST IS ER DAAR ZEKER EEN VAN. MET NAME ALS HET HOOFD ER (NIET TE VEEL) BIJ BETROKKEN IS, KAN HET FABRICEREN VAN KUNST DIEPERE LAGEN IN DE MENS AANBOREN”


FANTASTISCHE FANTASIE MOLEN

Wat als je al het geld van de wereld had, hoe zou jouw fantastische fantasie molen er dan uit zien? Met die vraag ging jong en oud met verf en kwasten aan de slag. In samenwerking met Erwin Nederhoff verzorg ik deze workshop bij Molen de Distileerketel in Delfshaven te Rotterdam.

“Na een jaar van dagelijks veel stress te ervaren, is dit de 1e dag dat ik een leeg hoofd heb. Het schilderen maakt me rustig en het was ontzettend leuk om te doen.”

M.Abdul

I.s.m. Obladi heb ik een botanische schilderworkshop verzorgd lekker in de buitenlucht. Het was een leuke mix van ervaren en onervaren schilders. Een van de deelnemers die soms best veel kan praten was ineens stil. Het schilderen maakte hem rustiger en meer in het moment. Dat is wat het maken van kunst mij ook vaak gebracht heeft. Een middel om me te uiten, indrukken te verwerken en expressie te geven aan dat wat er op dat moment in mijzelf leeft.

Lijkt het jou leuk om met een groep mensen kunst te maken? Bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellefeestje of gewoon met vrienden en familie.