Hallo, ik ben Annelotte Vos, jouw gids op de reis naar zelfontdekking en ontplooiing als Hoog Sensitief Persoon (HSP). Als ervaren HSP´er begrijp ik de unieke uitdagingen en gaven van hoogsensitiviteit. Mijn doel is om jou te helpen je hoogsensitiviteit te omarmen en te gebruiken als een kracht in plaats van een klacht.

Mijn Reis naar HSP Coaching
Mijn eigen pad als HSP´er heeft mij geleid naar deze roeping. Ik heb zelf de worstelingen ervaren van overprikkeling en het niet begrepen voelen. Maar door mijn reis heb ik geleerd hoe ik mijn sensitiviteit kan inzetten als een bron van creativiteit, empathie en diepgang. Deze persoonlijke ervaringen vormen de basis van mijn begeleiding.

Wat Bied Ik Aan
In mijn praktijk of via zoom bied ik een veilige en begripvolle omgeving waar je kunt leren omgaan met de uitdagingen van hoogsensitiviteit.
Mijn diensten omvatten:

 1. Individuele begeleiding: Persoonlijke gesprekken waarin we samen jouw unieke situatie verkennen en aanpakken.
 2. Strategieën voor Zelfzorg en Omgaan met Overprikkeling: Praktische tips en technieken om je dagelijkse leven comfortabeler te maken.
 3. Workshops en Groepssessies: Verbind met andere HSP’s en deel ervaringen in een ondersteunende groep. (eventueel kan dit ook online)
 4. Online Cursussen: Flexibel leren in je eigen tempo over verschillende aspecten van hoogsensitiviteit.

Mijn Belofte aan Jou
Als jouw coach beloof ik een empathisch, geduldige en niet-oordelende benadering. Samen zullen we werken aan:

 • Het versterken van je zelfbewustzijn en zelfacceptatie.
 • Het ontwikkelen van vaardigheden om effectief om te gaan met overprikkeling.
 • Het leren stellen van gezonde grenzen.
 • Belemmerende overtuiging ombuigen naar helpende.
 • Het leren benutten van je natuurlijke gaven als HSPér.
 • Hoe jezelf energetisch kan reinigen en beschermen.
 • Welke voeding effect kan hebben op je energie balans en overprikkeling.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we verkennen hoe ik jou kan ondersteunen op je pad naar een evenwichtiger en vervullende leven als HSP. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw unieke reis als hoogsensitief persoon.

“Na een korte geleide meditatie vroeg Annelotte wat het 1e beeld was wat bij me naar boven kwam. Ik als sensitief mens vindt het lastig om mijn grenzen aan te geven. Ik heb toen een stop bord geschilderd. Ik vond het een leuk gesprek. Mijn stop bord hangt zichtbaar in de kamer zodat ik er iedere keer aan herinnerd word”.

e.van.koten

“Onlangs heb ik een wandeling gemaakt met Annelotte waarin we spraken over HSP. Annelotte weet hier duidelijk veel van en is een echte ervaringsdeskundige. Het is fijn om tijdens een wandeling ervaringen te delen, te spreken over dingen waar je in vastloopt. Annelotte is een rustige, creatieve en begripvolle vrouw.”

p.de.berg