Mag het ook zacht?!

29 november 2023

Speciaal voor een 1 avondse expositie bij Podiumhal015 heb ik een gedicht geschreven en daarna geborduurd.

´´ZACHT´´

Wat is er mis met zacht?!
Wat heeft het harde je gebracht?!
Mag het ook zacht?!

Read more

(On)kruidwandeling

21 juli 2023

Op 2 Juli 2023 gaf ik een onkruidwandeling I.s.m. Designplatformrotterdam. Men wat was ik zenuwachtig!Ik had al wel vaker een wandeling gegeven maar meestal aan vrienden en familie, met een max aantal van 5 mensen. Nu bestond de groep uit 18! Ahhhhh ! Onderweg naar de wandeling wilde ik bijna nog rechtsomkeer maken 😉 Ik…

Read more

Jij bent goed zoals je bent!

16 januari 2023

Jij bent goed genoeg. Gewoon omdat je bestaat. Gewoon om je essence. Niet omdat je nog van alles moet bereiken om dan geaccepteerd, gezien en of gevalideert wordt. Nou zeg ik niet dat je dan niks meer moet ondernemen. Maar je goedkeuring zou er niet vanaf moeten hangen.

Read more

Ooit een normaal mens ontmoet?!

9 september 2022

Enige tijd geleden heb ik Museum van De Geest bezocht. Het doet me ergens een beetje verdriet te zien dat mensen die bijvoorbeeld depressief of andere psychische aandoeningen hadden in het verleden op vreselijke manieren werden behandeld of als proefkonijnen werden gebruikt.

Read more

Kunst project “De Etalage“

24 december 2021

In samenwerking met Stedelijk Museum Schiedam en kunstenaar Marcha van den Hurk heb ik tijdens het project “De Etalage´´ wollen objecten gemaakt die aan een carroucel zijn bevestigd. Hoe tof!

Read more

Blote voeten – het belang van aarden

2 april 2021

Wat veel mensen misschien niet weten is hoe goed en noodzakelijk het eigenlijk is om te aarden. Je zou de mens kunnen zien als lopende batterijtjes die via hun kruin verbonden zijn met het universum en via hun voeten met de aarde.

Read more