Het is mijn missie om jou weer te laten geloven in jezelf

Dat je ondanks innerlijke pijn en moeilijkheden er mag zijn. Gewoon precies zoals je nu bent.
De wereld heeft namelijk meer sensitieve mensen zoals jij nodig.


Creatieve coaching is een krachtig middel dat mensen kan helpen bij het helen van emotionele wonden, het verwerken van trauma’s en het bevorderen van algehele welzijn. Middels deze vorm van coaching maakt ik gebruik van verschillende creatieve oefeningen om mensen te helpen hun emoties te uiten en te verkennen op een non-verbale manier.

Soms zijn onze gevoelens zo complex of overweldigend dat we moeite hebben om ze onder woorden te brengen. Maar door middel van bijvoorbeeld kunst kunnen we die innerlijke roerselen verkennen en uitdrukken op een manier die uniek is voor elk individu. Een penseelstreek, een gedicht, een beweging – ze kunnen allemaal dienen als uitlaatklep voor onze diepste gevoelens, waardoor we ze kunnen bevrijden en er ruimte voor heling ontstaat.

Kortom, creatieve coaching biedt een krachtige benadering van heling. Door ons uit te nodigen om onze emoties te uiten, te doorvoelen en te omarmen, stelt creatieve coaching je in staat om naar binnen te keren en de weg vrij te maken voor groei en transformatie.


MUZIEK EN BEELDENDE KUNST KUNNEN MENSEN HELEN OP MANIEREN DIE ZELFS DE GENEESKUNDE NIET KAN. WANNEER WE ONS BEZIGHOUDEN MET KUNST, MAKEN WE VERBINDING MET DE STROOM VAN LICHT VAN HET UNIVERSUM. KUNST IS EEN VAN DE KRACHTIGSTE MANIEREN WAARMEE WE ONS HIER OP AARDE MET ELKAAR KUNNEN VERBINDEN.

De creatieve coaching gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis of via zoom.

Annelotte is een hele lieve therapeute. Het gesprek verliep super fijn. Ik voelde dat ik echt alles aan haar kon vertellen. Ze is zelf heel open en kon me uit eigen ervaring allemaal goede tips geven. Het tekenen zelf was ook echt leuk en ik merkte meteen al een verschil in mijn eigen struggle. Er kwam meer acceptatie, zachtheid en mildheid naar mezelf. Echt heel fijn! Een aanrader voor iedereen!

J.koloski

Een hele fijne sessie gehad. Na een korte meditatie om in te checken bij mezelf liet Annelotte mij een visualisatie doen om te zien welke angst er naar boven kwam. Dat was de angst voor autorijden. Annelotte vroeg er dieper op door en al snel bleek dat de angst voortkwam uit een overtuiging van vroeger. Dat ik me niet gezien voelde. Dit gevoel komt bij mij ook omhoog als ik ga autorijden, ik ben dan bang dat ik niet gezien wordt. Middels verf heb ik toen mijn angst op papier geschilderd en later ook een meer positief beeld geschilderd. Deze hangt nu op mijn koelkast en hier kijk ik dagelijks even naar.

p.den.boer

Voordat ik deze sessie onderging, liep ik weg van bepaalde dingen die aandacht vroegen. Zaken als simpele huishoudelijke taken stelde ik steevast uit. En hoewel ik nog steeds die neiging heb, heb ik nu meer een overzicht van wat ik concreet wil bereiken. Ik zou de sessie met Annelotte omvatten als vriendelijk en informeel. Ze heeft een goed luisterend oor en weet negatieve gedachten om te schakelen naar positieve door middel van het creatieve proces, wat in dit geval inhield dat ik moest tekenen wat ik voor ogen had te bereiken. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schilderen, het gaat erom dat je voor jezelf visualiseert waar je uiteindelijk wilt staan.

L-van-woerkom