Laat voeding een medicijn zijn louter dan vulling


Natuurlijke voeding richt zich op het bevorderen van gezondheid en welzijn door middel van het eten van volwaardige, onbewerkte voedingsmiddelen die zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat blijven. Dit advies is gebaseerd op het idee dat ons lichaam het best gedijt wanneer het wordt gevoed met voeding die rijk is aan vetten, mineralen en vitamine en vrij is van kunstmatige toevoegingen en chemicaliën.

In mijn voedingsadvies ligt de focus op het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten om de mate van prikkels te verminderen en jou te helpen je fitter te voelen. In plaats van voeding te zien als louter vulling, benader ik het als medicijn, waarbij we de kracht van voeding gebruiken om je lichaam en geest in balans te brengen en te ondersteunen. Samen gaan we op zoek naar voedingsmiddelen die niet alleen voeden, maar ook bijdragen aan jouw algehele welzijn en vitaliteit, met als doel een gezonder en energieker leven te leiden.

*Wist je trouwens dat als je steeds puurder gaat eten dat je intuïtie hierdoor ook sterker wordt?

Jarenlang heb ik zelf veel buikpijn klachten ervaren. Ik heb meerdere keren mijn dieet aangepast, verschillende voedingstherapeuten bezocht en curussen en ook een opleiding gevolgd. Om eindelijk te leren wat gezond eten nu precies inhoud. Zeker als gevoelig persoon zijn er namelijk voedingsstoffen die je beter kunt laten. Benieuwd hoe ik je daarin kan helpen?

  • Zodat je minder pijnklachten ervaart.
  • Geen opgeblazen gevoel meer.
  • Meer energie.
  • Minder overprikkeling door voeding.
  • Je fitter en beter in je lijf voelt.
  • Weten hoe je natuurlijke remedies kunt maken.