In samenwerking met Stedelijk Museum Schiedam en kunstenaar Marcha van den Hurk heb ik tijdens het project “De Etalage´´ wollen objecten gemaakt die aan een carroucel zijn bevestigd. Hoe tof!

Het was vooral leuk om mijn skills van mode ontwerpen te kunnen inzetten voor het maken van objecten. Ook was het ontzettend leuk om met de andere deelnemers samen kunst te maken en gesprekken te voeren over het leven en wat mensen zoal hebben meegemaakt.

IK VOND HET TOF TE ERVAREN DAT KUNST EEN MIDDEL KAN ZIJN.
EEN MIDDEL TOT VERBINDING, EEN MIDDEL OM VERHALEN EN ERVARINGEN UIT TE WISSELEN.

Trendbeheer heeft er een tof artikelen over geschreven: Marcha van den Hurk @ Stedelijk Museum Schiedam in de stad – trendbeheer.com

Het project heeft mij onwijs geinspireerd. Zo kwam ik erachter dat ik samen kunst maken met mensen heel leuk vindt, leuker dan alleen. Dat het mij inspireert en er toffe ideeën uit ontstaan. Door deze ervaring ben ik begonnen aan een studie van creatieve coaching bij Intence Opleidingen in Dordrecht.

Hoe cool is dat!