Als hoogsensitief persoon komt het mij wel eens voor dat een bepaalde gebeurtenis, drukte of harde geluiden me ineens overvallen en dan soms angstig of gestresd maken. Een ademhalingsoefening wat mij dan helpt is om een paar minuten 5 tellen in te ademenen, 5 tellen mijn adem vast te houden en vervolgens lekker lang uitademen.

Maar soms is dit toch niet afdoende. Dan neem ik vaak een paar druppels van Rescue van Bach. Echt een wondermiddel vind ik. Het helpt mij direct.

Het is volledig gemaakt van natuurlijke ingredienten, dus ja baad het niet dan schaat het ook niet. Je neemt dat 4 druppels op of onder je tong en zo na 10 a 15 minuten voel ik al een verschil.

Benieuwd waar je dit kunt kopen? Zie hier de link naar hun webshop. En daarnaast kun je het ook kopen bij menig natuurvoedingswinkel of bij Holland & Barret.